sunnuntaina, syyskuuta 02, 2012

Koristekukka

Sateisen päivän askartelua tänään. Tarvikkeina vihertävää nauhaa ja helminauhaa. Näitä löytyy ainaskin Sinooperista, hyvinvarustetusta kukka- tai lahjakaupasta.


Nauhaa on helppo taivutella ruusun muotoon kun siinä on ohut rautalanka sivuompeleessa. Tein kaksi pientä "teikkua" helmistä, jotka pujotin läpi kukan. Liimalla kankaanpala kiinni taakse, johon sitten hakaneula kiinnitystä varten. En älynnyt ottaa kuva siitä "takapuolesta". :)


Laitoin ruusukkeen keikkumaan vihreään baskeriini, senhän voi laittaa ihan mihin vain, takin kaulukseen, laukkuun, puseroon jne.


Tällä samaisella tekniikalla olen tehnyt pari pukukorua, joita käytän töissä antamassa väriä työasuun. Voisinkin laittaa niistäkin kuvan tänne, nekin on tehty kierrättämällä, vanhoista voileeeverhoista ja vanhasta puserosta revitty suikaleita, kuten tämäkin nauha on ollut joulukoristelussa rusettina ennen.

Idearikasta syyskuuta teille, kommentoikaa rohkeasti, että löydän tienne teidän askartelun ja ideoiden äärelle.

7 kommenttia:

 1. Kiitos Sussi. Olen hulluna kaikenlaisiin ruusukkeihin, töihin niitä tulee aina lisää ja ihanista ihanimpia, mutta pakko kokeilla tekemistä itte.

  VastaaPoista
 2. Ruusut on munki heikkous, vaikka blogin nimi onkin toinen :D. Kertakaikkiaan suloinen hattukukka!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa Anu että kommentoit :)

  VastaaPoista
 4. Kävin yrittämässä kommentoita sulle Anu, mutta ne hirveet sanahirviöt - kaksi kertaa yritin, enkä ottanut selvää mitä siinä luki, joten kommentti jäi bittiavaruuteen tai ei oikeastaan lähtenytkään sinne.

  VastaaPoista
 5. No harmillista! Toivottavasti Lennu tulet vielä uudelleen kommentoimaan. Laitoin sen sanavahvistuksen päälle, kun alkoi tulla niin paljon venäjänkielistä roskapostia.

  VastaaPoista

Mukava, että jätit viestiä! Kiitos.

Thank you for visiting my blog and leaving your kind comment. I hope you´ll stop by again sometime.