keskiviikkona, heinäkuuta 21, 2010

PYÖRÄN MAALAUSTA

Talolle muuttaessa löytyi oranssin värinen jopo saunan takaa. Se maalattiin välimeren siniseksi silloin - 10 v sitten, on kestänyt kesän kuumat aallot ja paukkupakkaset koivujen katveessa.

Pyörä näyttää nyt tältä - uuden värin saaneena. Automaalilla on maalattu molemmilla kerroilla ja aikas hyvin näyttää pysyvän. Poimuri ja vanha lasten pyöränistuin saivat uuden värin myös.


Ette arvaa mitkä telmeet mun vanhin poika teki noitten pyöränkumien irroittamiseksi!!!!
Niissä vanhoissa kumeissa kun on rautavanne sisällä, eihän se niin vain lähtenyt kun yritin sitä vääntää vaikka jos millä vempaimella.
Onneksi poika tuli apuun, SUURI KIITOS SIITÄ, tuli nauttimaan kauniista päivästä ja joutuikin töihin, siis ihan hirvee työ, mutta musta on nyt parempi vanteilla ja jotenkin hauskan näköinenkin ilman kumeja.
Helteet ovat hetkeksi ainakin väistyneet, tuntuu niin viileältä vaikka päivän lämpötila onkin yli +20. Ja mukavalta, voi askarrellakin jo jotain.
Mukavaa päivää kaikille!

4 kommenttia:

 1. Upealta pyörä näyttää!
  Täälläkin helteet helpottivat ja vettäkin satoi mukavasti. Aurinkoisia päiviä toivon kuitenkin, mutta ilman tukahduttavaa hellettä!:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan näköinen tuli tuosta pyörästä! :)

  VastaaPoista
 3. Vau, tosi hieno pyörä, ja tuon istuimen kanssa niiiiiiin hieno!! Hyvä että saitte väännettyä kumit irti, muutenhan tuon hienouden olisi joku ryövinyt käyttöönsä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tytöt kommenteistanne!
  Miustakin tuo pyörä on niin söpö että....

  VastaaPoista