keskiviikkona, kesäkuuta 09, 2010

LAMPUNKUPU KORISTEEKSI

Onkin vierähtänyt pitkä tovi edellisestä postauksesta, mutta enpä ole tehnyt mitään käsitöitä, mutta ideoinut pihalla kaikenlaista. Kukkapenkkien kunnostuksessa menee aika ja mikäs sen mukavampaa kun ilmatkin ovat juuri sopivat työntekoon - ei ole liian kuuma.

Pientä ideaa ulkovalojen lasikuvuille, jos niitä on sattumalta menossa roskiin niin voi laittaa ne vaikkapa kukkapenkkiin tuomaan lisäilmettä. Omat laitoin kivien päälle, vettä ja kukkia juurtumaan siihen.

Toinen sai paikan enkelin seurana - vähän ovat nuo kukkapenkit vielä aneemisen näköisiä kun vasta niitä olen järjestellyt uuteen kukoistukseen. Lemmikkiä tässä penkissä yhdessä kulmassa ja odotankin hartaasti niiden kasvua ja kukintaa - ne on tosi nättejä kun niitä on paljon.Mukavaa kesänjatkoa kaikille ja kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseeni.

8 kommenttia:

 1. Onpa kiva idea!

  Lemmikit ovat kauniita, meillä ne ovat jo jonkin aikaa kukkineet, ymmärrän hyvin, että odotat niitä.

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Hauska idea! Täälläkin lemmikit ovat kukassa, toivottavasti pian sullakin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tytöt kun kävitte kommentoimassa. Jännä tuo lemmikkien kukkiminen, toisessa paikassa pihamaata, missä on ykksittäisiä kukkia ne kukkivat, mutta tuossa missä niitä on paljon niin odottelevat vuoroaan.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Kivaa uusiokäyttöä oletkin lampunkuvuille keksinyt!!!

  Ihanaa kesäistä viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Hauska ideasi tosiaan. Tuo aivan kuin puron solinaa puutarhaan...

  VastaaPoista
 6. Meilläkin nurkissa pyörii tuollainen lasipallo, täytyypä katsastaa sitä tarkemmin, josko se löytäisi pihalta paikan.. :)

  VastaaPoista
 7. Eiku lasikupuja hamstraamaan ja sirottelemaan niitä pihamaalle.
  Kiitos kun vierailette ja jaksatte jättää viestejä!!

  VastaaPoista