torstaina, lokakuuta 22, 2009

Keskeneräistä ja valmista

Esittelen tässä keskeneräistä virkkaustyötäni. Isoäidin mallilla torkkupeitto, joka valmistuu - joskus - toivottavasti. Helppo virkkaus, voi katsella vaikka samalla elokuvaa, tosin joskus olen joutunut purkamaankin kun on jäänyt pylväitä pois. Kyllä niitä jo 12 palaa on tehtynä, hyvä alku.

Sydämiä leikkelen useita kerralla, ne on nopea ommella ja niistä saa kivan lisän vaikkapa lahjapakettiin. Kuvatessa en käyttänyt salamaa ja siksipä kuva on vähän keltainen, kun yövalo loistaa takana.

Vaneripaloja on nippu kaapissa ja tänään syntyi ihka ensimmäinen joulutyöni, pieni taulu. Decoupe-lakalla liimasin valkoista serviettiä alle ja sitten Tilda-nauhaa ja tarroja kiinnittämään. Helppoa kuin mikä. Nyt vaan taululle paikkaa katsomaan.


Iloisena kiitän kommenteistanne ja toivotan mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Oi miten ihania kaikki!
  Torkkupeitossa on ihanat värit, sydämet suloisia ja taulu aivan upea!
  Decoupage-tekniikasta ja koristeluideoista olen lueskellut Sinooperin Ideat 12 vihkosesta, mutta vielä en ole kokeillut mitään tehdä. Toinen mielenkiintoinen juttu oli silitettävä liimaharso, sekin uusi tuttavuus.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kaunista. Tosi ihana tuo taulu ja helppotekoinen!
  Tuolla omassa blogissani sulle jo vastailin, mutta laitanpa tännekin, että sitä Tilda Julideer-lehtistä löytyy ainakin Sinooperin myymälöistä. Myös Käsityökori sitä mainosti.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ai onko noi talot tarroja vai siinä servetissä. Tosi hauska taulu ja kivoja joululahjoja niistä saa.Mullakin odottelee 12 tikkuaskihyllyn koristusta dekua. Mies on tehnyt vanhan mallin mukaan tulkkareiden säilytysrasioita ja mun tehtävä on maalaus ja koristelu. Meillä on perintönä saatu vanha rasia ja nyt halusin jakaa sen mainion idiksen muillekin joskin huomattavasti moderoituna.
  Krakleerausta ja dekua. Kenties kokeilen ruoste-efektiä tai jottain muuta uutta jota en ole kokeillut. Meillä on alueemme naikkosten yhteinen askartelun ideapäivä 7.11.mun työpaikalla ja siellä on toistakymmentä innokasta tekijää.Blogikavereitakin on täältäpäin tulossa ainakin neljä.Ihan jänskättää nähdä , niinku kesällä;)
  Kivaa oloa sinulle Toivottelee Kaisa

  VastaaPoista
 4. Susannalle kiitos ja vähän harmittelen nyt etten kysynyt sitä Julideer-lehtistä Sinooperista kun käytiin. Siinä olisi ideoita enemmän.

  Tellulle kiitos sanoistasi ja vinkistä taas jälleen kerran.

  Pajupirtin Kaisalle: Kyllä ne on ihan tarroja, jotka laitoin valkoisen servietin päälle.
  Krakleerausta olen koittanut joskus,ihan kiva tuli, tein muistaakseni sydämen, olen myös tehnyt tiilestä "kanataulun" decopuemenetelmällä, voisin laittaa kuvia tänne, siitä tykkään tosi paljon se onnistui mielestäni hyvin.

  Tulitikkurasioita ajattelin myös päällystää ja laittaa tuikkukupin kanssa pieneen lahjapakettiin. Tuikkukupit ovat ikivanhoja juustolaseja, vahvoja ja kuviollisia.
  Voi kun pääsis teitin mukaan askartelemaan, se olisi kyllä kivaa.

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo taulu! Ja että minä kadehdin niitä, jotka kirjoittavat helposta virkkauksesta, voi kun osaisi virkata ja kutoa...

  T. Tahmatassu-Sussi, käsitöissä koulussa numerona 6 (opettaja ei kai kehdannut antaa alempaa)

  VastaaPoista
 6. Ihania ihania jutskia taas!! <3
  Taulu on kiva! :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kaikki!!

  Torkkupeitosta tulee tosi kaunis, ihanat värit!!
  Tuo talotaulu on tosi kivannäköinen ja ihanan helppo idea!:)

  VastaaPoista
 8. Kauniita töitä taas :)

  Taulu on ideana tosi kiva! Itselläni on tekeillä säilytyslaatikoita maalaus+lakkaus-menetelmällä, vähän erilaisia jokaisesta on tulossa. Toisia krakleeraan, toisiin decoupagea. Ja ihan innoissani ;)

  Torkkupeitto on kans ihana, mukavat värit! Itse aloitin projektin uudestaan, ostin nyt 35 kerää poistuvaa lankaa ja aloitan projektin uudelleen. Tsemppiä!

  Ja mukavaa viikonloppua myös!

  VastaaPoista
 9. Voi Sussi-Tahmatassu, hymyn sait aikaiseksi hauskasta viestistä!

  MariaK:lle kiitos mukavista sanoistasi. Kun en osaa itse piirtää enkä maalata, niin teenpä sitten vaikka tarroista tauluja ja servieteistä.

  Margelle myös kiitos käynnistä. Tosi helppoja tehdä molemmat. Ja torkkupeiton värit sopii meidän olkkarin kukkatapetteihin ja sinisiin paneeleihin mielestäni kuin nenä päähän, hih.

  Elinallekin kiitokset käynnistä. Tuo askartelu vie kyllä mukanaan, täytyypä tulla katsomaan sun juttujas kanssa. Sulla onkin kerä poikineen koukutettavana. Tsemppiä itsellesikin ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista